Silver House

Silver House

This project included an addition and renovation to a shingle style house in Amagansett, East Hampton, NY. The first of two phases, the interior renovation, consisted of creating a modern, open feeling with a connection to the outdoors. The house was brought to its bare bones, the entrance was relocated, new partitions constructed, and new materials and lighting were chosen throughout. The materials used (steel, wood, stone) were chosen for their feeling of permanence while the furniture was chosen for its softness and comfort.
The goal was to create a modern yet comfortable setting for our clients to spend their summers. Since the completion of the first phase they have chosen to live there full time while we began a design for an addition to the house, enlarging the bedrooms, adding a garage, balconies, a terrace, and a pool set in the dunes.